Vaknade tidigt i morse och det var ösregn utanför. Perfekt väder för att sitta inne och plugga och fixa dagens To-do.

På schemat idag står mer plugg, lite städning där det behövs och jobb. Alltså en lugn dag. (;

Igår var jag och tittade på lokalen jag ska ställa ut mina bilder i denna gången. Sedan ska jag ev. göra ett jobb där med (företagsfotografering). Ska bli skoj! Sysslar ju inte med så mycket företagsfotografering så det är alltid roligt att se hur man kan utvecklas på den punkten. (:

Nu ska jag fortsätta plugga och sen ska jag jobba lite. Allt i mycket lugn och balanserad takt. För balans i livet är bra har jag lärt mig! Inte för mycket och inte för lite. Landet lagom!

Ni kan ju kanske förstå att ovan blir lite svårt för mig när det bästa jag vet är att skapa nya idéer och projekt. Men jag får helt enkelt ha mig själv i koppel. Vilket kan för vissa låta suspekt. Vilket är befogat.

Hoppas ni har en härlig dag ute i regnet!

KRAAAAM