Dagen startar med yoga efter lite plugg och frukost vilket är ett väldigt bra sätt att sträcka ut stela muskler! Har hittat en ny inspirationssida där Jen Hilman visar olika bra yoga och massage övningar. Hon visar även hur man kan gå tillväga om man är superstel och vad man kan använda för att göra allt rätt ändå. Väldigt bra sida måste jag säga!

Klicka här så kommer ni till hennes sida! 🙂

Nu ska jag ta en dusch och fortsätta plugga. Sedan ska jag packa för jag åker och hälsar på min fina vän Tove som flyttat till Kalmar ikväll och sover hos henne. Perfekt att hon har krypavstånd till universitetet eftersom vi börjar tidigt imorgon. (;

Hoppas dagen har varit bra för er hittills och att den blir ännu bättre! 😀

Någon gång ska jag ha ett liknande växthus. Kanske ännu större till och med!
(Bild tagen från Aftonbladet när dem hade ett reportage om trädgård)